Reserveer online
Sauna -20%*

Gelaat

  • Home
  • /
  • Wellness
  • /
  • Gelaat
Optimaal resultaat

Bij elke gelaatsverzorging krijgt u standaard epilatie van de wenkbrauwen en een huidanalyse.
(uitzondering mini-gelaatsverzorging)

Wij beschikken ook over producten voor de thuisverzorging. Zo bekomen we samen een optimaal resultaat!

Basis

Maak kennis met het Spaans topmerk ‘Germaine De Capuccini’. De behandeling omvat een reiniging, scrub, masker en aangepaste dagcrème als afsluiter. Indien u na deze behandeling uitleg wilt over andere gelaatsverzorgingen dan adviseren wij u graag!

Vitaliteit

Royal Jelly of koninginnengelei is één van ‘s werelds beste natuurlijke ingrediënten. Het voedt, herstelt, en revitaliseert de huid van binnenuit. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Ook ideaal voor mensen met een droge of gevoelige huid.

Anti-age

Een anti-age behandeling gebaseerde op zinc-zycline complex. Een ingrediënt dat de IFSCC-prijs gewonnen heeft, de nobelprijs van de cosmetica. De verzorging is dermate geconcentreerd dat ze doet wat tot voor kort onmogelijk gedacht werd: Het gedrag van onze huidcellen beïnvloeden zodat deze hun optimale werking bereiken. Een krachtige verzorging voor iedereen vanaf 35 jaar, ze werkt zowel preventief als herstellend. Inbegrepen in de verzorging is een activerende lepelmassage met ijs en alginaatmasker.

Op maat

Een verzorging om het evenwicht van uw huid te herstellen. Aangepast aan uw huidtype hydraterend, anti-age* of zuiverend.

* Lift & Youth masker met aangepast serum. Ver- vaagt de lijntjes en fijne rimpels. Op lange termijn voelt de huid frisser, zachter en soepeler aan. (supplement +€18)